söndag 25 mars 2012

Mina nya kläder

Igår var stora shoppingdagen för mig. Gick runt i massa butiker och först så tittade och hittade jag kläder till barnen, varför blir det alltid så att så fort jag kommer in i en butik så går jag direkt till barnavdelningen och sen orkar jag inte kolla efter kläder till mig? Inte konstigt att jag inte har handlat nya kläder till mig själv på över ett år (om man bortser ifrån förra söndagen när jag köpte två par byxor).

Men igår så tog vi en långlunch på en timme och sen efter de så var det full fart fokus på kläder till moi! Här nedan finner ni det jag hittade till mig :) det blev ju en del till barnen oxå men det fick inte vara med i detta inlägget. 

Ska väl tillägga att jag inte har den blekaste vad som är modernt nu men jag trivs i kläderna vilket gör att jag blir eller iallafall känner mig snygg i dem :) Hittade bara kläder på H&M så då behöver ni inte fundera över vart det är köpt ifall ni blir sugna på att vara lika rosa som mig. 

Tänk nu på att det är kläderna som är det viktiga!

Här är det den rosa kjolen och leggings (har tagit bort prislappen nu) som är nya. Den här kjolen har tre dragkedjor fram men bara en som funkar, tror nog att det ska vara så men vad vet jag egentligen :) Syns inte så bra på bilden för har ju ett linne som hänger för, om ni inte ser det. Linnet är inte nytt, det är ett av fyra likadana (3svarta och 1vitt) linnen som jag använder nu när jag ammar, vet inte hur jag klarade mig utan dessa linnen förra gången. Det är amningslinnen från lindex så behöver ni inte ligga sömnlös över att ni inte vet var jag har köpt dem någonstans.

Ännu ett par färgade byxor, förra veckan var det röda byxor som inhandlades och igår blev det ett par rosa. Vad har det tagit åt mig? Jag som alltid har haft svart, svart och mörk grått. Men nu är det tydligen färgade byxor som gäller på den här damen. Var det modernt förra året eller? Önskar att jag hade haft längre ben men man kan inte få allt man önskar sig. 

Jeansshorts och leggings så skönt och snyggt, sen ville jag fjäska lite för min käre make oxå så då fick det bli den här t-shirten och ja han blev glad :)

Temat kan man väl säga blev rosa, det var inte alls meningen men jag blev inte ledsen om man säger så, jag provade max antal kläder och fick då en rosa lapp med mig in i provrummet så passande va?

Nu ska jag bara ta och göra mig av med de kläderna som inte passar för de kommer jag ju ändå aldrig använda mer så varför ska de ta plats i garderoben, just nu så har jag ju bara en halv garderob att ha mina kläder i så det finns inte plats för kläder som inte används.

Nu dröjer det nog ett tag innan jag handlar kläder igen men nu vet ni ju att ni ska leta efter en rosa liten dam när ni har tappat bort mig :)

3 kommentarer: