söndag 11 mars 2012

Dag 11 - Mina syskon

Har två bröder, en bor på ett litet moln i himlen och den andra i källaren hos våra föräldrar.

Jag har alltid önskat att jag hade en storebror, men de fick jag aldrig nån av mina föräldar. Nu har min lillebror dock växt om mig så han han är ju en stor bror nu i alla fall.

Lägger in en musikvideo, det är min lillebror som spelar gitarr inte han som är på bilden här nedan dock, men jag fick inte välja startbild. 

Vad säger ni är det mello nästa år som gäller för grabbarna?

Vi har varit som syskon brukar vara, varit sams ibland, bråkat ibland men på de stora hela så tycker vi hemskt mycket om varandra, fast jag kan ju bara prata för mig själv egentligen. Så jag tycker rysligt mycket om min bror. Och för att visa hur mycke vi tycker om varandra så kan jag ju berätta att jag fick en väldig personlig present av min bror när jag fyllde 25, han fes mig i ansiktet! Tack så mycket kära bror, det är en present jag sent kommer glömma och vänta du bara tills du blir 25 ;)

Nu kommer vi snart bo under samma tak igen undra om jag kommer behöva ropa på mamma så hon kan ta ut honom från mitt rum? Fast tror nog mer på att han kommer ropa på mig så jag får hämta min son på hans rum istället, tur att det är grind ner till källaren.

Världens bästa morbror (och bror såklart)!


1 kommentar:

  1. Hälsa André att jag vill höra mer från Lemonys!!!! :D

    SvaraRadera