onsdag 14 mars 2012

Dag 14 – Min musiksmak

Ska vara så tråkig som många andra och skriva blandad. Men det är för att den faktiskt är blandad.

Om jag inte hade skämts över en del av min musiksmak så hade jag kunnat infoga min spotify-lista här men nej då får ju alla reda på vilka pinsamma låtar jag lyssnar på ;)

Så jag nöjer mig med några musikvideos så får ni en liten hint.

Vi börjar med Alice in Videoland, deras musik upptäckte jag första gången när jag bodde i Kalmar. Jag hade precis jobbat klart i köket på studentpuben och skulle gå och byta om inte på Corehouse när jag hörde  att det var ett band som spelade och gick ut på balkongen och blev ståendes där resten av konserten.
Lyssnade även på deras skiva under förlossningen av min andra son, deras musik och lustgas var det som gällde som smärtlindring.

Nästa låt är Awolnation med Sail, den lyssnade jag på när jag var gravid med lillebror. Det var min craving :) 


Takida, är ett band som jag först inte tyckte om. Alla andra gillade ju deras musik så varför skulle jag men så kom den här låten och jag var fast.

Nickelback, den första låten jag hörde med dem var, How you remind me, den kunde jag texten på innan jag köpte skivan. Den här låten heter: When we stand together.

Lonely island feat. Michel Bolton med Jack Sparrow.

Hoffmaestro &Chraa med Highwayman


Listan kan göras jättelång, men då blir det här ett så väldigt långt inlägg men får nog återkomma med ett liknade inlägg en annan dag för det här var roligt :)

2 kommentarer:

  1. Hallå.... du glömde ju Lemonys! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde och glömde ;) Har ju precis haft med dem i bloggen blir ju lite tjatigt :)

      Radera